Autor: David K. datum: Lis 24 kategorie: Ostatní, Inzerce

Aquaplainning nebo alespoň smyk na mokré vozovce zažil v silničním provozu určitě každý. A pokud ne, není nic lepšího, než být na takovou situaci dostatečně připraven. Nyní možná namítáte, jak se naučit ovládat automobil v této krizové situace, do které se vlastně nechcete dostat? Poměrně jednoduše.

Nápomocna vám v tomto ohledu bude profesionální škola smyku. Teoretická a praktická nauka realizovaná v některém z profesionálních areálů nacházejících se v odlišných koutech České republiky.

Škola smyku od A až do Z

Pokud se rozhodnete pro získání praxe ve škole smyku, máte jistotu, že takovou výuku budete absolvovat nejenom pod drobnohledem odborníků, ale hlavně na bezpečné ploše, kde neublížíte sami sobě ani nikomu dalšímu.

Jízda smykem je samozřejmě realizována na asfaltovém povrchu a kluzné ploše, kde se mimochodem nachází i potřebná zatáčka nebo kopec pro vyzkoušení. K dispozici jsou plochy pro vozidla s přední i zadní nápravou, takže na své si přijde dozajista každý.

Profesionální škola smyku trvá zhruba čtyři hodiny a na většině míst ČR je ji možné absolvovat v libovolném ročním období. A výsledek takového kurzu? To jsou praktické dovednosti a znalosti, jež v nastalé situace v ostrém silničním provozu dozajista oceníte.

Škola smyku jako zážitek

Školu smyku lze označit nejenom za naučný kurz, ale především na zážitek, na nějž budete ještě hodně dlouhou dobu vzpomínat. A nemusíte to být pouze vy sami. Tyto lekce jsou totiž k dostání formou voucheru, ať už jde o trať v Jihlavě, Mostu, Příbrami, Ostravě nebo ve Vysokém Mýtě.

To znamená, že škola smyku může udělat radost vám samotným, ale i vašim blízkým. Dárek ve formě poukazu na zlepšení jízdních dovedností je určitě velice originální.

Okuste na vlastní kůži, jak vypadá novodobá škola smyku a staňte se ještě lepším řidičem než doposud.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.