Autor: David K. datum: Bře 18 kategorie: Auto

Vlastníte postarší model osobního vozu libovolné značky, který již spadá mezi veterány? Chtěli byste mít takový vůz ve zcela původním a zrenovovaném stavu, v němž jeho hodnota rapidně narůstá? Zajímají vás renovace veteránů a sní spojené služby, prostřednictvím nichž takového cíle dosáhnete?

V tom případě se obraťte na profesionální autoservis Brno, respektive na Autodílny Kočer, kde se vám dostane velice individuálního přístupu a maximální odbornosti, s níž budou veteráni vypadat jako noví.

Plnohodnotná renovace veteránů

Nabízeny jsou opravdu komplexní služby, tzn. od A až do Z, v rámci nichž vám mohou být poskytnuty služby z oblasti pískování poničených částí, renovace čalounění, až po lakování a chromování. V každém případě máte záruku v tom, že veterán bude naprosto detailní kopií vozu skutečného a původního.

Proč tedy plýtvat drahocenným časem s nekvalitní domácí renovací, když vám ji můžou zrealizovat opravdoví profesionálové?

Autoservis Brno a jeho služby

Autodílny Kočer, to však nejsou jen renovace veteránů, ale také řada dalších služeb, mezi něž patří samozřejmě autoservis. Plnohodnotně a moderně zařízené prostory, v nichž se vám dostane nejrůznějších úkonů. Práce spojené s odlišnými částmi vozu.

  • Autobaterie Brno
  • Elektronika a brzdová soustava
  • Montáže, motor a oleje
  • autodilny kocerPodvozková část a pneumatiky
  • Výfuková soustava a převodovka

Využít můžete i přestavby vozidel na ethanol R85, popřípadě vsadíte na klasickou prohlídku vozu nebo přípravu na STK. S pomocí Autodílny Kočer se vám dostane velice odborného a pravidelného dohledu nad vaším vozem, prostřednictvím něhož budete vědět, jaké části je třeba opravit, kdy se blíží výměna oleje a podobné informace.

Autoservis, který nabízí mnohem více

Ani v tomto případě výčet kvalitních služeb od renovace veteránů, až po autoservis Brno dozajista nekončí. Očekávat lze i mnohé další věci, jako je například možnost uzavření pojištění Allrisk, montáž kamerového systému do vozidla, popřípadě aplikování nanotechnologie. Výjimkou není ani zapůjčení náhradního vozu.

Navštívíte-li internetový portál http://www.autodilny.com, sami na první pohled spatříte, jak bohatá je produktová nabídka tohoto specialisty, včetně hodinového sazebníku za jednotlivé práce.

Ať už vás zajímají jakékoliv typy oprav nebo renovace veteránů Brno, vždy můžete využít praktického kontaktního formuláře, do něhož specifikujete závady na voze, včetně určení samotného modelu a roku výroby, na základě čehož vám bude předložena cenová kalkulace.

Chcete-li, aby váš vůz byl v neustále dobré kondici a v perfektním technickém stavu, neváhejte oslovit Autodílny Kočer a dopřejte si odborného přístupu, letitých zkušeností a férového jednání.

1 komentář to “Renovace veteránů a profesionální autoservis”

  1. Richard Says:

    No s veteránama není radno si zahrávat. Celkem jsem se s jedním taky solidně natrápil. Nejhorší je objednávání těch dílů. Vetšinou jsem s tím musel přes autoservis. jinak to bylo drahé na nákupku.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.