Autor: David K. datum: Říj 30 kategorie: Ostatní, Inzerce

Pokud se rádi „šťouráte“ ve svém voze, jistě moc dobře víte, že současné automobily jsou doslova přeplněny elektronikou. Už to není jako dříve, kdy na opravu čehokoliv stačilo jen kladivo a šroubovák. Dnes je nutné mít jinou techniku, abyste se dopracovali k nalezení závady nebo trochu doladili svůj vůz.

Ať už se vám s autem stane cokoliv, povětšinou je vyžadována diagnostika automobilů. Tu by měl vlastnit jakýkoliv profesionální servis. Spousta amatérů si diagnostiku pořizuje i do svých garáží. A věřte, není to nic nákladného.

Repasovaný počítač pro diagnostiku

Proč byste měli utrácet desítky tisíc korun za špičkovou techniku jako většina velkých servisů, když si chcete udělat jen drobný servis, ať už půjde o auto vaše nebo kamarádů.

Diagnostika vyžaduje počítač s operačním systémem Windows 7 Professional ve verzi 32 bitů, USB port, popřípadě COM port. Vsaďte v tomto směru na repasované počítače, respektive ty postarší, za něž zaplatíte podstatně menší částku a svým výkonem budou naprosto dostačující.

S tím si stačí zakoupit ještě VAG diagnostický komunikační kanál s podporou OBD a vhodný software. Tím je VAG-COM. A výsledek? Ten na sebe nenechá moc dlouho čekat.

Levná PC a notebooky

Možná vás zajímá, kde se dopracovat k takové technice, jež by vybavení vaší garáže povýšila na vyšší úroveň? Zkuste hledat levná PC a notebooky v internetovém obchodě LevnaPC.cz. Tento dlouhodobý specialista na repasovanou výpočetní techniku vám přináší pestré a bohaté portfolio spjaté s příjemnými pořizovacími náklady.

Počítač pro VAG diagnostiku automobilů nemusí stát rozhodně tolik, kolik jste se obávali. O tom vás přesvědčí právě tento specialista s nejširším výběrem v České republice. Stačí si jen zvolit ten pravý a ušetříte.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.