Autor: Tomáš L. datum: Čvn 21 kategorie: Ostatní, Inzerce

Potřebujete rychle převézt vaši zásilku a hledáte spolehlivého partnera? V tomto článku vám představíme společnost Rychlý Převoz s.r.o., jež nabízí profesionální kurýrní služby Praha. Přiblížíme vám, jak rychlá je online objednávka odeslání balíku přes internet a jaké jsou všechny výhody zmíněného kurýrního přepravce.

Jaký je postup objednávky vyzvednutí zásilky?

Vše začíná na webu RychlyPrevoz.cz, kde hned v pravé horní části webu kliknete na tlačítko “rychlá objednávka”. Tím se dostanete na jednoduchý formulář, kde je potřeba vyplnit kontaktní údaje odesílatele a příjemce. Podle velikosti vaší zásilky si vyberete způsob doručení až do možné velikosti 2,5 m a váhy 1000 kg. Zajisté vás překvapí rychlost doručení a to od nejlevnější ekonomické varianty do 5 hodin až po expresní doručení do 30 minut.

Samozřejmostí jako u jiných přepravců je možnost zvolit si další doplňkové služby, jako jsou dobírka, platba při převzetí, dodatečná manipulace, potvrzení o doručení a podobně. Celý proces je velmi jednoduchý a rychlý a nezabere vám více jak pár minut vašeho drahocenného času. A pak už můžete během krátkého času čekat kurýra u vašich dveří… Pokud na přepravu velmi spěcháte a chcete doručit balík ještě ten samý pracovní den, objednejte si přepravu nejpozději do 17h. Do této doby je garantováno doručení ještě ten samý den.

Výhody expresní služby

Mezi hlavní přednosti kurýrní služby patří: doručení zásilky na jakoukoliv adresu v rámci České republiky, garance včasného a bezproblémového doručení zásilky, její automatické pojištění, možnost detailního sledování balíku. Jako velký bonus má tato kurýrní služba Praha velmi ochotné a příjemné pracovníky rozvážející balíky a také zaručuje individuální přístup ke všem zákazníkům plnící v podstatě jakákoliv nadstandardní “přepravní přání”.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.