Autor: David K. datum: Čvn 17 kategorie: Auto

Jen málokterý smrtelník a běžný občan si během svého života zakoupí velký terénní vůz Hummer nebo sportovní žihadlo Ferrari. Spousta lidí však sní o tom, jaká je asi jízda v těchto exkluzivních vozech? Jakého pocitu se člověk domůže, pokud sešlápne plyn a rozjedete se s vozy, jejichž pořizovací hodnota se pohybuje v řádu statisíců?

V dnešní době již nemusíte vlastnit tučné bankovní konto, abyste těchto cílů dosáhli. Stačí vám k tomu návštěva internetového portálu http://www.firmanazazitky.cz/ a sen se může stát skutečností.

Nezapomenutelná jízda Hummerem

jizda humeremVýše uvedený portál se totiž zaměřuje na nevšední zážitky, mezi něž patří jízda Hummerem v délce trvání až půl hodiny. Usednout můžete do obřího terénního vozu, který budí respekt všude, kam přijede, natož v bahnitém terénu.

Kromě jízdy uvnitř tohoto vozu se domůžete i bezpečného svezení na korbě Hummeru H1. Několik desítek minut nevšedních zážitků, na něž budete ještě dlouhou dobu vzpomínat.

Jízda Hummerem je navíc cenově velice dostupná, tudíž si jí může užívat opravdu každý nadšenec těchto robustních a bytelných vozidel.

Okuste, jaká je jízda ve Ferrari

Opomíjeno samozřejmě není ani na příznivce sportovních automobilů. Je to jízda ve Ferrari, kterou si užijete na vlastní kůži, ale také za doprovodu zkušeného jezdce, jenž vám ukáže, co v tomto voze doopravdy je.

Bude to tak profesionální jízda ve Ferrari, díky níž stoupne vaše hladina adrenalinu na maximální hranici. Seznámíte se s několika stovkami koní pod kapotou, které v okamžiku reagují na jakékoliv škobrtnutí o plyn.

Užívejte si nevšední automobilové zážitky, které jsou cenově dostupné. Nadělit je ostatně můžete nejenom sami sobě, ale také svým blízkým. Zakoupíte speciální poukaz upotřebitelný kýmkoliv. Nuže, divoká jízda již netrpělivě čeká, proto se na ni pečlivě připravte a vyrazte.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.