lesteni laku

Autor: David K. datum: Kvě 24 kategorie: Ostatní, Inzerce

V rámci detailingu se majitelé vozidel dočkají i renovace laku na autě. Ostatně i to je důvod, proč se majitelé automobilů alespoň jednou ročně k detailingu přikloní. Není to jenom čištění, ale komplexní péče o auto, kterou si doma v garáži zajistit opravdu nemohou. Navíc leštění laku je trochu věda a alchymie, shodují se nejen řidiči.

Není leštění jako leštění

Se vzrůstajícím zájmem o pravidelné leštění laku však vzrostl také počet těch, kteří nepřináší tak kvalitní služby a leštění laku je spíše na škodu. Proto při výběru ideálního servisu, do kterého automobil přivezete, si zjistěte, co to leštění laku vlastně je a jak poznáte, jestli se svěřujete do dobrých nebo spíše špatných rukou.

Leštěním laku se myslí jemné broušení vrchní vrstvy, kterou je obvykle bezbarvý lak. Dělá se tak za pomoci strojní leštičky, která si poradí s leštěním různých částí auta.

Jestli vybraný odborník skutečně splňuje parametry kvality čili jestli se jedná o skutečně seriózní firmu či jednotlivce, poznáte například tak, že vám nikdy nesdělí cenu podle fotek nebo na základě telefonického hovoru. Automobil se v tomto případě musí vidět a zjistit se, v jakém skutečném stavu poškození je a jestli si s tím bude umět vůbec poradit.

Na co si dávejte pozor

V nejlepším případě si dávejte pozor na několik věcí, a to na reference, které by měly být prokazatelné. Pokud získáte od známého přímé doporučení, pak je to neprůstřelný argument hrající do karet konkrétnímu podniku.

O kvalitě vám napoví také prvotní kontrola stavu laku a to, jak k ní člověk přistupuje. Obejde se bez kvalitního osvětlení? Pak pozor, něco tady nesedí.

Odborník by měl být také připraven vám vysvětlit konkrétní postup toho, jak bude leštění probíhat. Jestliže se v tomto cuká, opět je to varovná kontrola, která bliká v hlavě.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.