Autor: David K. datum: Dub 13 kategorie: Auto

Zajímáte se o dlouhodobý pronájem v Praze, Brně, Ostravě nebo v jiných místech České republiky? Lpíte na osobním přístupu, poskytování téměř nových dopravních prostředků a garanci té nejnižší ceny na trhu? Potom vám pronájem aut Praha zajistí specialista na tento segment, jímž je Autopůjčovna Taggart.

Odborník na krátkodobý a dlouhodobý pronájem, v jehož podání vás zaujmou především bezkonkurenční cenové podmínky a konkrétní podoba předkládaných služeb.

Půjčovna aut, jak ji neznáte

Vybírat si samozřejmě můžete z bohatého portfolia vozů, které mají v rámci dlouhodobého pronájmu vynikající technický stav. Je to způsobeno tím, že jde o mladé vozy se stářím do jednoho roku a průměrným počtem kilometrů kolem 18 000 km.

Autopůjčovna je navíc vstřícná i z pohledu získání tohoto pronájmu. Patříte-li mezi osoby vedené v jakémkoliv registru, máte jistotu, že u dlouhodobého pronájmu k tomuto neblahému faktu nebude jakkoliv přihlíženo.

Happy family in carAutopůjčovna Taggart, to jsou hlavně tyto služby.

  • Nemusíte se starat o náklady spojené s provozem vozu
  • Neprovádíte žádnou údržbu
  • Hrazení pojištění spadá pod autopůjčovnu

Zapomeňte na jakékoliv dlouhodobé závazky jako u operativního leasingu a využijte dlouhodobý pronájem kupříkladu na dobu pouhého měsíce.

Výhodná půjčovna aut Praha

Upotřebte v rámci svých soukromých nebo komerčních aktivit téměř nové a reprezentativní vozy. Navštivte internetový portál autopůjčovny www.taggart.cz, kde si dokáže vybrat i ten nejnáročnější zákazník.

Půjčte si vůz na fakturu a dopřejte si možnosti nechat si přistavit automobil na předem stanovené místo. Stejně tak ho předejte k vyzvednutí. Dlouhodobý pronájem je ekonomickou a zajímavou cestou, kterou ocení lidé libovolného věku a pracovního zaměření.

Autopůjčovna Taggart vám vždy nabídne ty nejnižší ceny na trhu.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.