Autor: David K. datum: Kvě 17 kategorie: Ostatní, Inzerce

Letošní jarní dovolenou už mám s rodinou za sebou a pomalu plánujeme tu letní. Od počátku tohoto roku jsme zavedli tradici, že si půjčíme minibus a vydáme se někam po Čechách a Evropě. Vzhledem k tomu, že jsem provedl před nedávnem poměrně důsledné srovnání půjčoven a učinil jsem osobní zkušenost, rád bych se s vámi o vše podělil.

Nyní dávám přednost kvalitě

Když jsem vybíral minibus pro rodinu, pochopitelně se do mého hledáčku dostal cenově dostupný vůz Opel Vivaro. Byl už jsem téměř rozhodnutý, že si půjčíme právě tento automobil, napadlo mě podívat se ještě na bezpečností prvky a vůbec testy tohoto vozu. A právě v tomto směru jsem byl celkem zděšen. Dle testu EURO NCAP má Opel Vivaro jen tři hvězdičky.

Všechno moje dosavadní hledání tedy padlo vniveč a já se rozhodl, že bezpečnost mojí rodiny bude při cestě Evropou na prvním místě. Proto jsem začal hledat pronájem minibusů, které obdržely v tomto testu pět hvězdiček.

A hle, hned na mě vyskočil vůz Mercedes Vito a Volkswagen Transporter. Bylo mi jasné, že za kvalitu, komfort a bezpečnost se vyplatí připlatit si. Ve výsledku nejde o tak velké cenové rozdíly, když dovolenou plánujete v řádů dnů až týdnů.

Osobní zkušenost s Easy Rent

Nyní se už dostávám k závěru a doporučení. Po dlouhém výběru vozu přišla na přetřes volba půjčovny takového automobilu. Nakonec jsem vsadil na 24hodinou asistenci po celé Evropě, vozy s kompletně klimatizovaným prostorem, automatickou převodovku a nízkou spotřebu. Právě takovou nabídkou mě zaujala půjčovna Easy Rent. Teprve zde jsem pochopil, že příplatek za bezpečnost a vše výše uvedené se jednoduše vyplatí a na něčem podobném nemá cenu šetřit.

Navíc lidé z Easy Rent jsou skutečnými profesionály. Díky jejich individuálnímu přístupu a pestré nabídce bezpečných vozů vím, že minibus na letní dovolenou si půjčím právě zde.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.