Autor: David K. datum: Čvn 4 kategorie: Ostatní, Inzerce

Patříte k těm, kdo své vozidlo rádi vylepšují o nejrůznější funkční prvky? S nadšením si kupujete cenově dostupné „hračky“ rozšiřující použitelnost vozu? Pokud ano, přinášíme vám několik praktických tipů, které vás bezpochyby nadchnou.

Začneme například miniaturním bluetooth přehrávačem do auta, s pomocí něhož budete moci ladit rádio, přehrávat MP3 soubory nebo probouzet asistenta hlasu v podobě Google Now a Siri. Nechybí ani duální USB rozhraní. A to je teprve začátek toho, co můžete získat.

Začněte nabíječkou do auta

Zjednodušenou variantou výše uvedeného doplňku je USB rozbočovač do zapalování, který zajišťuje rychlé nabíjení, zobrazuje přehledné informace a je v originální barvě. Rychlé nabíjení mimochodem může dosahovat i bezdrátového provedení. Speciální Wifi držák s nabíječkou na mobilní telefon tak spojuje dvě praktické funkce v jednu jedinou. Důraz je kladen především na úsporu místa, kompaktnost a zajímavý vzhled. Počítat můžete i s vyšší bezpečností co se týče držení samotného telefonu. Inteligentní nabíjení je hodně návykovou záležitostí. Telefon máte neustále před očima, a přitom se nabíjí.

Aby toho nebylo málo, můžete si do vozu pořídit také navigaci o velikosti 7 palců, která vás s maximální přesností dovede na vámi určené místo. Plánování trasy a hlasové povely vám výrazným způsobem usnadní jakoukoliv jízdu.

Dodejte interiéru vozu svěží vůni

A končit pochopitelně nemusíte jenom u nabíječky do auta. Co byste řekli na to, že kromě duálního USB nabíjení získáte i osvěžovat vzduchu do zásuvky 12V? Tento prvek může mimo jiné fungovat i jako praktický bezpečnostní prvek pro rozbití skla. I v jeho případě se spolehněte na vysokou kompaktnost.

Tak neváhejte a udělejte si radost praktickou a cenově dostupnou pomůckou do auta, která mimochodem může posloužit jako univerzální dárek pro jakéhokoliv řidiče.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.