elektricky vysokozdvizny vozik

Autor: David K. datum: Kvě 20 kategorie: Ostatní, Inzerce

Průmyslové haly, sklady a podobné provozy. Všude tam se velice často manipuluje s těžkým zbožím. Pokud jakkoliv řešíte jeho přepravu z místa na místo, tím nejjednodušším způsobem se bezpochyby stanou paletové vozíky. V dnešní době už se ovšem nemusíte omezovat jen na ty mechanické. Dostupné jsou i mnohé další varianty.

Od ručních paletových vozíků až po vysokozdvižné vozíky

Naprostým základem v tomto směru je mechanický paletový vozík. I když může být pojem „mechanický“ jakkoliv zavádějící, nebojte se. Hydraulický systém při zvedání nákladu udělá spoustu práce z vás. Na druhou stranu už vám nikdo nepomůže se samotnou přepravou. V takovém případě jsou jasnou volbou elektrické vozíky. S dostatečně nabitým akumulátor převezete cokoliv.

Ve skladech a halách je naprosto běžné, že zboží je skladováno ve vysokých regálech. Díky tomu je možné uložit podstatně více libovolného sortimentu. Paletové vozíky Vám umožní vyvézt paletu s nákladem jen ze spodního patra. Pokud potřebujete získat něco ve výšce, nápomocny budou elektrické vysokozdvižné vozíky. Ve své podstatě jde o robustnější paletový vozík, který je schopen zvednout vidle do výšky.

Pomocné nástroje do skladů a hal

Pro přesouvání libovolného sortimentu a věcí pochopitelně existují i mnohé další nástroje usnadňující člověku práci. Typickým příkladem jsou kladkostroje. V dnešní době se nemusíte spoléhat pouze na mechanická zařízení. Existují i elektrické kladkostroje s vysokou nosností. Díky nim bude nadzvedávání nebo přesouvání těžkých věcí opravdu snadné, rychlé a bezproblémové.

Šetřete své síly a síly svých zaměstnanců. Investujte do paletových vozíků, vysokozdvižných vozíků nebo kladkostrojů. Na trhu lze pořídit výrobky s odlišnými technickými parametry, které vyhoví všem požadavkům zákazníka. Na své si přijde zkrátka každý.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.