Autor: redakce datum: Bře 12 kategorie: Nákladní auta, Inzerce

Každý se někdy může dostat do situace, že bude potřebovat půjčovnu dodávek. Účely mohou být různé, například krátkodobé či dlouhodobé cesty, podnikatelské záměry, soukromé účely, potřeba přestěhování nábytku – zkrátka cokoli. A od toho jsme tu pro vás, abychom vám se vším poradili a pomohli.

Kde nás najdete?

Sídlo půjčovny dodávek najdete v Praze 9, díky proklientskému přístupu a výborným podmínkám se zde nesetkáte pouze s pražskými zákazníky, půjčovna se těší zájmu klientů z širokého okolí.  Jaké jsou tedy hlavní výhody, na které se můžete těšit? V první řadě je to jistě příznivá cena. Díky možnosti pronájmu reklamní plochy na vozidlech jsou schopni vám nabídnout nejnižší možnou cenu na trhu. Pracovně vytížení klienti ocení dlouhou otevírací dobu, firma je k dispozici sedm dní v týdnu od osmé hodiny ranní do devíti do večera, a co je velkou exkluzivitou, po dohodě vám vůz zapůjčí v jakoukoli jinou denní i noční hodinu. Jejich dodávky se pyšní výborným technických stavem, kterému věnují maximální možnou péči. Dálniční známka pro Českou republiku a NON-STOP asistenční služba je samozřejmostí.

Perfektně vybavené vozy

Dále se zaměřme na vozy. Díky pečlivé péči o vozový park garantujeme, že jsou všechna naše vozidla ve výborné technické kondici, jsou vybaveny dálniční známkou pro Českou republiku, samozřejmostí je non-stop asistenční služba v případě, že by se vám cokoli přihodilo. Nároční klienti jistě ocení perfektní vybavení vozů. Stěhovací rudlík, transportní kurty a navigaci vám rádi poskytneme na pořádání zdarma. Energetický drink na palubě vozu berte jako pozornost od nás, nikoli jako nabádání k jízdě v jiném než bdělém stavu.

Stačí zavolat

Nepotřebujete ani žádné speciální řidičské oprávnění, pouze klasický řidičský průkaz skupiny B, ten samý, který potřebujete pro řízení běžného osobního vozidla. Pokud potřebujete zapůjčit dodávku nebo jen získat radu, neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro vás, vždy připraveni vám pomoci.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.